Azi de 8 Martie, am ales un film bun şi o gustare pe jumătate sănătoasă. Am spus pe jumătate, din cauza numărului mare de calorii, dar zic că o dată la câteva luni, mai facem şi excepţii . Partea bună este că Hamburgerul este făcut în casă de mine si nu cumpărat din nu stiu ce fast food.
Avem nevoie de :
Carne tocată de vită
Caşcaval
Salată
Muştar
Usturoi
Ceapă
Pătrunjel
Chifle
Mod de preparare
Tocăm pătrunjelul şi usturoiul, ceapa o dăm prin răzătoarea mare şi le adăugăm peste carne, după care vom completa cu două linguriţe de muştar şi sare după gust.
Amestecăm bine bine şi apoi vom forma trei bulgări de carne în mijlocul cărora vom pune o bucăţică de caşcaval.
Le aşezăm pe grătarul incins aprox. 4 min pe deoparte şi de alta, si apoi le vom adăuga pentru 10 - 15 min în cuptorul încins…
E voillá
Bon Appétit !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu