Avem nevoie de:
Roşii
Ton mărunţit
Usturoi
Pâine
Mărar
Busuioc
Ulei de măsline, Lămâie şi sare
Mod de preparare.
Tocăm roşiile cubuleţe ( le vom lăsa la scurs pentru a elimina sucul ) şi le împărţim în două castroane. Unul pentru ton cu roşii, iar celălalt pentru roşii cu mărar.
În primul castron, adăugăm tonul mărunţit ( avem grijă să-l scurgem de ulei), zeama de la o lămâie, şi amestecăm bine bine.
În cel de-al doilea castron, punem mărarul ( eu n-am găsit mărar proaspăt şi am pus pe cel uscat de la pliculeţe), o lingură şi jumătate de ulei de măsline , o linguriţă fără vârf de busuioc şi sare după gust… amestecăm bine bine.
Punem pâinea la prăjit, ca mai apoi, o vom " unge" cu usturoi…
E voillá
Bon Appétit !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu