Etichete

marți, 17 septembrie 2013

Biscotti cu migdale, alune si fructe confiate


In general " Biscotti " sunt ideali pentru un mic dejun, impreuna cu o cafea sau un ceai. Sunt extrem de usor de preparat , foarte gustosi si satiosi.

Avem nevoie de :
250g faina
250g zahar Brun ( daca se poate )
2 oua
1 esenta de vanilie
Fructe confiate ( prune, caise, smochine )
coaja rasa de la o jum de lamaie
zeama de la o jum de lamaie
50g migdale
30g alune ( nesarate )
Mod de preparare
Taiem in bucatale mici fructele.
Intr-un bol adaugam : faina, zaharul, ouale, coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie, alune, zeama de lamaie, migdale, fructe confiate.
Pe un fund de lemn, presaram putina faina prin care vom trece jumatate din compozitie : rulam fara ezitare si adaugam repede in tava de copt. La fel procedam si cu cealalta jumatate din compozitie.
Se vor forma 2 rulade pe care le vom adauga in cuptorul bine incins pentru 15 minute la foc mediu.
Dupa primele 15 minute, scoatem tava din cuptor si taiem ruladele in felii de 2 cm grosime. Vom lasa biscutii pentru alte 10 minute in cuptor, timp in care acestia se vor intari.
E voilla !
Bon appetit !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu