Nneka - Restless
Pentru ca suntem in perioada de post, multi dintre noi am evitat produsele lactate si carnea in aceasta perioada. Eu recunosc ca am ales sa tin post cateva zile, consider ca am reusit cat de cat sa ma linistesc pe interior, iar postul sa nu tina doar de alimentatie. Nu am de gand sa intru in detalii despre cum percep eu postul acestor sfinte sarbatori. Sper doar ca multi dintre voi sa tineti post asa cum simtiti, sa reusiti sa va linistiti sufleteste, sa fiti mai optimisti, sa vedeti lucruri bune in jurul vostru chiar daca viata cateodata nu ne arunca in cele mai fericite situatii, sa vedem frumosul din noi si din cei de pe langa noi, chiar daca uneori tindem sa fim dezamagiti ori sa dezamagim.
Sa aveti parte de sarbatori linistite in compania celor dragi, sa va bucurati, sa traiti si sa fiti prezenti .
Revenind la reteta zilei noastre, bomboanele din musli si fructe proaspete a fost o imaginatie de moment, pofta de ceva bun si de post.
Nu stiu daca voi adapta in totalitate acest tip de mancare, raw vegan dar nici vegan. Nu consum foarte des carne, sunt mai mult lacto vegetariana. Insa sunt retete destul de usor de abordat, sanatoase, delicioase si satioase. Asta chiar este un lucru bun si poate satisface pofta oricarui gurmand.
Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
o banana
5 linguri de musli ( musli mix de fructe, seminte, caju si alune de padure )
o lingurita cu varf de scortisoara
un mar
dulceata sau miere
Mod de preparare:
Cu ajutorul unei furculite am facut banana piure, am dat marul prin razatoare, am adaugat musli, scortisoasa, am creat niste bilute peste care am picurat dulceata de visine.
Simplu, ce va spuneam... :)
Hai, sa aveti spor si voie buna in bucatarie.
Bon appetit !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu